top of page

BOUWBEGELEIDING

Voor zowel de projectmarkt als particulier begeleiden wij het ontwerp- en bouwproces. Doordat wij samen werken met verschillende betrouwbare adviseurs 

en niet verbonden zijn met aannemers en andere organisaties, kunt u vertrouwen op eerlijk en deskundig advies. U heeft tijdens het gehele traject iemand naast u staan, die de communicatie tussen alle betrokken partijen op zich neemt, deze partijen aanstuurt en controleert. Indien u wenst kunnen wij u ook onze eigen partners in 

de bouwsector aanbevelen.

 

Afhankelijk van uw wensen stellen wij voor ieder project een team samen met experts in verschillende vakdisciplines ( stucadoor, constructeur, loodgieters, electicien enz ) 

Tijdens het gehele bouwproces zijn wij voor u als opdrachtgever het aanspreekpunt tussen aannemer, architecten en uw leveranciers om van start bouw tot de oplevering u te ontzorgen!

 

Hierdoor kan er efficiënt worden gewerkt en worden kosten bespaard. 

Op deze manier verloopt een bouwtraject soepel en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Afhankelijk van de wens en de grootte van de werkzaamheden worden er  bouwvergaderingen georganiseerd met de aannemer en overige partijen die bij de bouw betrokken zijn. Ook tijdens dit traject heeft u een aanspreekpersoon. 

 

Budget bewaken 

Aan het begin van het traject heeft u aangegeven voor welk budget u welke werkzaamheden wilt laten verrichten. Dit budget is uitgangspunt voor het gehele bouwtraject. De werkzaamheden moeten hierbinnen gerealiseerd worden. 

Wij kunnen voor u een budgetbewaking bijhouden van alle uitgaven die aan dit budget zijn gerelateerd. 

 

Toezicht tijdens de uitvoering 

Wij bieden tevens toezicht op de kwaliteit van de uitvoering. Zo weet u zeker dat er in de verschillende bouwfases, daadwerkelijk gerealiseerd wordt wat is afgesproken. Ook op het niveau van afwerking is het belangrijk dat de kwaliteit bewaakt wordt.

 

Kortom voor al uw wensen op het gebied van bouwbegeleiding kunt u terecht bij ons.

 

2BLEND

 

Walter van Lissum

06-42731818 

Tilburg

 

walter@2blend.nl

 

© 2016 by 2BLEND

VOLG ONS OP

 

Facebook

Twitter

Pinterest

 

NIEUWSBRIEF

 

Ontvang het laatste nieuws het eerst

DEEL DEZE PAGINA

E-mailadres *

verzonden.

bottom of page