top of page
DISCLAIMER

 

2blend respecteert de privacy van de bezoekers van onze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Doormiddel van deze privacy policy wil 2blend duidelijkheid geven in het geen wij met uw gegevens doen.

 

U kunt deze website bezoeken zonder enige persoonlijke informatie te verschaffen.
Er zijn echter situaties waarbij wij informatie aan u vragen. Bijvoorbeeld om met u te corresponderen, uw aanvraag voor additionele informatie te verwerken of u een offerte of brochure te kunnen aanbieden of versturen.

 

De informatie die 2blend op deze wijze ontvangt wordt gebruikt om aan uw verzoek te kunnen voldoen. Bezoekers die dit aangeven op ons contactformulier, kunnen een e-mail ontvangen van ons, telefonisch benaderd worden of op andere wijze informatie ontvangen.

Voor statistische doeleinden worden bezoekersgegevens van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekfrequentie en de gemiddelde tijd van een sessie wordt gebruikt voor intern beleid en voor verbetering van de website.  Deze informatie is niet te herleiden tot een individuele bezoeker.

 

Deze website wordt wel getoetst op betrouwbaarheid, maar 2blend kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en privacy van deze website. 

Deze site en alle op deze site gepubliceerde informatie (inclusief deze disclaimer) zijn in beginsel gericht op het Nederlandse publiek en worden beheerst door Nederlands recht.       De Nederlandse rechter is bij uitsluiting bevoegd te oordelen over eventuele geschillen die in verband met deze site en de daarop gepubliceerde informatie ontstaan.

2BLEND

 

Walter van Lissum

06-42731818 

Tilburg

 

walter@2blend.nl

 

© 2016 by 2BLEND

VOLG ONS OP

 

Facebook

Twitter

Pinterest

 

NIEUWSBRIEF

 

Ontvang het laatste nieuws het eerst

DEEL DEZE PAGINA

E-mailadres *

verzonden.

bottom of page